Praktisk info:

Fritidshemmet är öppet varje helgfri vardag kl. 06-18. Frukost serveras under skoldagar kl. 07 samt lovdagar kl. 7.30.
För personalplanering och matinköp önskar vi att ni i god tid meddelar ändrade tider.
Vi tillämpar det regelverk som Vingåkers kommun har då det gäller fritidsverksamhet. Det finns att läsa på: https://www.vingaker.se/barn-utbildning/barnomsorg/regler-och-riktlinjer/

Ingång sker genom skolans entré. Elever i Hugin och Munin använder sina vanliga kapphängare – elever i Rimfaxe tar med kläder till fritids.
Fritidshemmet har samma telefonnummer som skolan: 0704807280
Vi kommer att ha olika teman med valbara aktiviteter för veckans dagar. Vilka teman vi erbjuder kan ändras under terminens gång. Vi börjar from vecka tre med:

Måndag – spel
Tisdag – pyssel
Onsdag – idrott
Torsdag – musik
Fredag – ateljé

Vårt fritidshem följer den verksamhetsidé och det värdegrundsarbete som vi har på skolan. www.osterakersbygdensfriskola.se På hemsidan kan ni även följa aktiviteter på fritidshemmet.

Anna Frössevi, rektor

Angående frågor om verksamheten hänvisas i första hand till mejl: osterakersbygdensfriskola@gmail.com